Tervetuloa voimaan hyvin

Kehonhuollon verkkovalmennukset ovat nyt saatavilla!
Selkä

Hyvästele alaselän vaivat!

Selän verkkovalmennuksella helpotat ja ennaltaehkäiset selän oireilua. Valmennuksen harjoitteilla selän liikkuvuutta lisätään lempeästi ja tukilihaksistoa vahvistetaan 15-20 minuutin lyhyillä harjoitteilla. Voit tehdä lisäksi noin 10 minuutin lisäharjoitteen syventämään varsinaisen harjoituksen vaikutuksia. Vetreä ja vahva selkä myös pysyy oireettomampana.

Raskaus ja synnytyksestä palautuminen - toinen kolmannes

Toisen kolmanneksen harjoittelu auttaa sinua ylläpitämään kehon hyvinvointia ja ryhtiä.

Sikiö kasvaa ja merkit raskaudesta on selkeämmin huomattavissa kehossa. Raskausajan hormoni (HCG) alkaa vaikuttaa kehossa voimakkaammin. Tämä voi ilmetä esimerkiksi liitoskipuina.

Raskaus ja synnytyksestä palautuminen - synnytyksestä palautuminen

Valmennuksen liikkeet on suunniteltu tukemaan palautumista synnytyksestä.

Synnytyksestä palautuminen on aina yksilöllistä ja harjoittelun saa aloittaa jälkitarkastuksen jälkeen.

Raskaus ja synnytyksestä palautuminen - kolmas kolmannes

Valmennus auttaa liikkeiden kautta kehon mahdollisiin kipuihin ja edistää hyvinvointia vahvistamalla tukilihaksistoa.

Viimeisellä kolmanneksella äidin keho valmistautuu synnytykseen sikiön yhä kasvaessa. Ristiselällä ja lantion alueella voi esiintyä kipuilua. Myös arkipäiväiset askareet voivat muuttua haasteellisemmiksi.

Raskaus ja synnytyksestä palautuminen

Oikeanlainen harjoittelu raskausaikana ja synnytyksen jälkeen on turvallista ja ylläpitää hyvinvointia. Valmennukset sisältävät harjoituksia keholle ja mielelle.

Verkkovalmennuksen on luonut raskausaikaan erikoistunut fysioterapeutti Kaisa Pernu. Kaisa tarjoaa valmennuksessa harjoitteiden lisäksi paljon tietoa raskausajasta ja synnytyksen jälkeisestä kehosta.

Niska ja hartiat

Hoida ja ennaltaehkäise niska-hartiaseudun oireita.

Kaula, niska, hartiat ja kädet saavat neljän viikon aikana uuden tunteen, kun lyhyillä harjoituksilla poistetaan oireet ja aktivoidaan pienetkin tukilihakset.